RSS csatorna

Összefoglaló

Posted on

Sziasztok!

Csak gondoltam, mivel nem tudni, ki hol maradt le a velem kapcsolatos információkban, egy kicsit összefoglalom, mi újság errefelé..

Márciusban új munkahelyen kezdtem elhagyva a kávék és fánkok világát (amit nem bántam meg azóta sem..) Gyermekvigyázóként dolgozom, egy (jelenleg) másfél éves kisfiúval töltöm időmet.. 🙂 Bár beszélni még nem tud, már most nagy kópé..

Eddig főállásban dolgoztam ennél a családnál, de mivel az édesanya második gyermekét várja, szeptember közepétől már csak részmunkaidőben dolgozom majd náluk.  Emellett egy másik családnál is szeptember közepén kezdek majd dolgozni, szintén részmunkaidőben. Szóval színes az élet! Ott még két fiúra kell vigyáznom majd  (5 és 7 évesek) szóval összesen három fiam lesz néhány héten belül! 🙂

Közben pedig elkezdtem futni is, és hogy legyen egy kis extra motiváló erő, feliratkoztam egy 10km-es futóversenyre, amit sikeresen teljesítettem július 15-én. 🙂 A futást azóta se hagytam abba, és már a következő versenyre készülök.. Egyelőre ugyanezen a távon, a többit meg majd meglátjuk..

Aug. 18-án nyaralni is eljutottam (Görögország – Kréta) 🙂

Szóval ezt a képet elsősorban Kalmár Misinek küldeném, érzékeltetve a színváltozást, amin a napozásnak köszönhetően keresztülmentem. (Misi, bármilyen fehér papírt mellém téve SEM fog azonosnak látszani a kettő, nem csalás, nem ámítás!!!)

 

 

 

 

 

 

 

Mindenki által kedvelt cicám, Szotyika is szépen megvan, immár majdnem 2.5 éves.

Bár első emeleten lakunk, mégis “beköltöztek” az egerek, és sajnos hozzánk is feljutottak.. Büszkén jelentem, hogy az én elhíresült módon elkényeztetett Whiskas-cicám már hármat megfogott! 🙂

KEDVES MINDENKI!  HA BÁRMI ÉRDEKELNE TITEKET VAGY SZERETNÉTEK, HOGY ÍRJAK VALAMI KONKRÉT TÉMÁRÓL AMIT SZÍVESEN OLVASNÁTOK, AKKOR JELEZZÉTEK BÁTRAN, ADDIG IS ÍROK MAJD MINDENFÉLÉT AMIT GONDOLOK!

Hírdetés

Egy hozzászólás »

  1. Még a “szürke ” hétköznapokról írottakat is szívesen olvasom. A kérdésem hogy az angolt milyen szinten tudtad, mikor elöször utaztál ki? Mennyi idő után “szoktad” és értetted meg a különféle nemzetiségek “akcentusait”, mert én egy idő után már úgymond-eltaláltam- hogy az illető pl. lengyel, indiai, szlovák, japán, spanyol stb származású.Tudom hogy ez nem egy kardinális kérdés, inkább kiváncsiság. A sok érdekesség, ujdonság mellett, van e valami amit nem tudtál megszokni, elfogadni ? Kívánok minden jót a továbbiakban i.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: