RSS csatorna

Szabadságon…

Posted on

Sziasztok!

Gondoltam, azért jelentkezem annak ellenére, hogy nem nagyon történik sok minden velem, mivel még mindig szabadságon vagyok.. 🙂

Ti hogy vagytok a vasárnap reggelekkel? Én ilyenkor feljogosítva érzem magam, hogy ne csináljak semmit, ill. csak azt, amit szeretnék csinálni. (Amióta olyan munkám van, hogy nem kell hétvégenként dolgoznom..) Szóval szabin lenni körülbelül olyan, mint egy csomó egymást követő vasárnap reggel! (Pénteken azért vége lesz a jó világnak..) A család, akinek dolgozom, Mexikóban pihenget, a másik családnál pedig most pénteken kezdek.

Amikor visszajöttem a nyaralásból egy hét semmit tevés után, gondoltam, futok egy kicsit. Már kb. hónapok óta nem futottam futópadon, csak kint, de most úgy döntöttem, a futópadot (és a konditermet) választom. Nem tudom, hogy van-e ok-okozati összefüggés, de a lényeg, hogy valami történt a térdemmel, épp amikor már végeztem az edzéssel. Ennyit az elképzelésemről, hogy milyen jó lesz sokat sportolni, amíg szabin vagyok.. Szóval pár nap pihenő, némi fájdalom.. Majd ma kimerészkedtem futni egy kicsit (süt a nap, meleg van!), de inkább ÉN voltam az, aki nem nagyon bírtam a futást, nem a térdem.. Azt hiszem, hivatalosan is kijelenthetem, hogy a térdem visszatért normálisba!

Kép

Az aktív pihenés mellett azért a passzív pihenést sem hanyagolom el, amiben Szotyi nagy segítségemre van.. Időnként kitúr a számítógép mellől, vagy csak egyszerűen ráfekszik, és bealszik. Vagy kitúrja a könyvet a kezemből. Gondolom, ezzel azt próbálja kifejezésre juttatni, hogy nagyon örül, hogy szabin vagyok..

További szép napot mindenkinek!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: