RSS csatorna

Kukásbácsi szüneten

Posted on

Gondoltam, ha látok-hallok valami érdekeset/szokatlant, azt itt megosztom veletek, hátha ti is jót mulattok rajta.

(A kép sajnos nem a valós személyt ábrázolja, őt nem volt pofám lefényképezni!)

Ma a parkba érkezve megláttam egy láthatósági mellényt viselő fiatalembert, aki a park közepén elhelyezkedő focipályán hátramenetben futott. Nem értettem az egészet, a hátrafelé történő futás jótékony hatásairól már hallottam, mégis az egész olyan furcsának tűnt, főleg a mellény miatt. Elkezdtem futni és ahogy közeledtem, rájöttem, hogy a pasi elég profinak tűnik, így gondoltam, csak valami profi edzését lesem, és azért van rajta a mellény, hogy észrevegyék időben, mert senki nem számít rá valószínűleg, hogy hátrafelé fut. (Nem mintha egy tök üres focipályán bármibe beleütközne..)

Aztán a férfi előremenetbe kapcsolt, és elkezdett egy a parkban lévő dombra felfutni újra és újra, de nagyon durva sebességgel.. Ekkor már elkönyveltem magamban, hogy bár foglmam sincs, miért van rajta a mellény, de ő egy profi.

Ahogy futottam, az egyik eldugott sarokban felfedeztem egy kukát (a hordozható fajtát, ami a képen is szerepel). Eltöprengtem, de az agyam nem kívánta összerakni a képet, olyan valószínűtlennek tűnt.. Aztán a férfi visszatért a ‘bázishoz’, a kukájához.. Akkor már biztos volt.. Ivott egy kis vizet, levette a kabátkáját, és nekiállt fekvőtámaszozni, és felüléseket csinálni.. Hát mit is mondhatnék.. Le a kalappal, kukásbácsi! 🙂

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: